appartement bank bed

Ben je toe aan een weekendje weg, maar wil je wel eens verder reizen dan de Nederlandse grenzen? Dan zijn hier enkele Europese steden die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Zo kun je goedkoop overnachten in Wenen, of gemakkelijk een leuk hotel in Porto vinden. Maar ook Praag is zeker een reis waard. Iedere stad heeft zo zijn eigen mooie bezienswaardigheden. Hieronder vind je de drie steden en de redenen waarom je ze zeker eens moet bezoeken.

Bezoek Wenen

Wenen is de hoofdstad van Oostenrijk en is rijk aan gebouwen met de mooiste architectuur, geschiedenis, maar ook leuke horeca. In Wenen komen moderne en klassieke architectuur samen; er is dus voor iedereen wat te zien. Overnachten in Wenen doe je in één van de vele hotels die er te vinden zijn. Zo zijn er goedkope hotels, maar kun je ook luxe hotels boeken waardoor je je waant in de wereld van vroeger. Ook als je een romantisch weekendje weg op de planning hebt staan, zijn er genoeg romantische hotels in Wenen te vinden.

Vakantie naar Porto

Een andere stad die op je reislijst moet staan, is Porto. Porto is een van de grootste steden in Portugal en staat bekend om het sfeervolle centrum. De ligging aan de Douro geeft het oude, zeer kleurrijke, centrum een schilderachtige aanblik. Het is bovendien niet moeilijk om een leuk hotel in Porto te vinden. Met goedkope, maar daarnaast ook luxe hotels is er voor iedereen een geschikt hotel te vinden. Zo maak je de reis aan Porto onvergetelijk!

Reis naar Praag

Een andere Europese stad, die bruist van de geschiedenis en de verhalen, is Praag. Praag is de hoofdstad van Tsjechië. Het historische centrum staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Het is dus niet voor niets dat Praag als een van de mooiste steden van heel Europa wordt gezien. Een stad die je zeker een keer in je leven bezocht moet hebben. Qua hotels is Praag eveneens veelzijdig en er is dus altijd een prettig hotel te vinden om de voeten rust te geven na een lange dag Praag bezichtigen.