Het kan zijn dat je het misschien al een keer hebt voor gehad. Je hebt een vakantie online geboekt in wat een prachtig hotel in het buitenland of eigen land lijkt. Je verheugt je enorm hard op die vakantie en bent echt aan het aftellen. Maar dan kom je op bestemming aan lijkt het hotel in niets op het hotel van die prachtige foto’s online. Om dat te vermijden kan je nu de hotelkamercheck doen op hotelkamercheck.nl! Dankzij deze website kom je nooit meer voor onaangename verrassingen te staan als je op vakantie gaat. 

Hotel review site 

Maar wat is hotelkamercheck.nl nu juist en hoe kunnen zij jou helpen in het kiezen van een goede accommodatie? Wel hotelkamercheck.nl, is zoals de website het zelf al doet vermoeden een manier om een hotelkamer echt te kunnen checken zoals ze is. De mensen achter deze website zijn effectief op deze bestemmingen en in deze accommodaties geweest. Zij zetten hun beoordelingen over deze kamer dan op hun hotel review site

Eerlijke beoordelingen 

Hotelkamercheck.nl zorgt voor eerlijke beoordelingen en laat hotelkamers zien op hun site zoals ze echt zijn. De positieve kanten van de accommodatie worden in beeld gebracht met foto’s en video’s maar dus ook de minder positieve zaken worden in beeld gebracht. Als eigenaar van de accommodatie geef je daar toestemming voor. Ook worden geen hotels of andere accommodaties afgekraakt, deze foto’s en video’s dienen gewoon als hulpmiddel voor eigenaars om bepaalde zaken te kunnen verbeteren. Voor klanten die in die accommodatie een kamer willen boeken, weten meteen wat ze kunnen verwachten. 

Samenwerking aangaan 

Heb jij zelf een hotel en wil je de samenwerking aangaan met hotelkamercheck.nl? Dan kan je hen contacteren om met hen samen te werken. JIj laat de mensen achter deze hotel review site een paar dagen gratis logeren en in ruil krijg jij daar een reclame video en foto’s voor op hun website. Wanneer alles goed is in jouw accommodatie, krijg je dus eigenlijk gratis reclame! Contacteer hen wanneer je graag meer wil weten.