vakantie Indonesië

De zomer is er dan eindelijk en dat betekent mooi weer, barbecues en misschien wel het belangrijkste de vakantieperiode! Nu geven wij je in dit artikel onze favoriete bestemming. Het is voor veel Nederlanders al bekend terrein maar het blijft een prachtige plek in Azië. Weet jij al welk land ik bedoel? Ja inderdaad, Indonesië!

Indonesië is een mix van cultuur en prachtige stranden

Indonesië is een veelzijdig land wat voor iedereen iets te bieden heeft. Kom je graag tot rust op tropische stranden dan is Bali hier uitstekend geschikt voor. Wil je nieuwe culturen ontdekken? Dan is Java een uitstekende bestemming.  Footprint Travel biedt ook de mogelijkheid om rust en cultuur te combineren in hun persoonlijke rondreizen door Indonesië. Je hebt de mogelijkheid zelf je reis samen te stellen en zo een perfecte reis te selecteren. Op de rondreizen Indonesië pagina van Footprint travel vind je alle informatie betreft Indonesië.

Zelf Indonesië ontdekken

Mocht je liever op eigen vervoer dit prachtige land willen ontdekken? Dan kan dit het best met scooter of auto. Let wel op dat het verkeer in Indonesie wat verschilt van het verkeer in Nederland. Het belangrijkste verschil? CHAOS! Het autoverkeer in Indonesie is erg chaotisch, maar voor een ervaren rijder zeker te doen. Mocht je een auto willen huren dan kan je dit het beste doen bij Europcar. Goedkoop een auto hurenbij Europcar kan je vooraf doen, maar ook in het land zelf. Wij raden je aan om dit vooraf te regelen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.