In dit artikel gaan we kort in op een aantal hele mooie plekken in de wereld die je zeker moet bezoeken tijdens een rondreis. Veel mensen kiezen voor meer dan 1 continent, en dat snappen we maar al te goed. Elke plekje op de wereld heeft iets unieks en eigens. We hebben hieronder voor een aantal populaire vakantiegebieden in de wereld een korte beschrijving voor je geplaatst. Naar welke vakantiebestemming ga jij?

Azië

Uitgestrekte regenwouden, duizelingwekkende rijstterrassen,schilderachtige dorpen, eeuwenoude cultuurschatten, prachtige natuur, overvloed aan fauna en de oosterse glimlach. De rijkdom van Aziė is maar ten dele in woorden te vangen. Geuren, kleuren en geluiden vormen alle een onlosmakelijk deel van uw reiservaring. Aziė moet met de zintuigen worden beleefd. Een reis naar Azië is onvergetelijk en per land zal je verrast worden door de schoonheid, mensen, natuur, dieren, rust maar ook chaos. Bekijk het aanbod van diverse specialisten. Er zit 100% een reis die bij u past. Niet te missen voor de liefhebber van lekker eten en verre reizen.

Zuid & Midden Amerika

Jungles, bergen, een grote diversiteit aan oude culturen en imposante ruïnes, woestijnen, steden, stranden en een rijke historie zorgen voor een unieke belevenis. Er wonen evenveel nationaliteiten als de wereld landen telt! Door de eeuwenlange Spaanse overheersing wordt in de meeste landen van Zuid-Amerika Spaans gesproken of Portugees (in Braziliė).De Spanjaarden brachten ook het katholieke geloof: Het Andes gebergte strekt zich uit over zeven landen: Argentiniė, Chili, Bolivia, Perú, Ecuador, Colombia en Venezuela. De Amazone rivier, de machtigste van de wereld (ca. 6000 km lang), stroomt dwars door de jungle. De Indiaanse bevolking leeft zoals hun voorouders met eigen tradities. Zuid Amerika is een ontdekkingstocht op zich en ieder land is weer anders. Niet te missen voor de liefhebber van mysterie en tradities.

Noord Amerika

Smeltkroes van rassen. Geboortegrond van Navajo’s, Apachen en Sioux. Ooit bruut opzij gezet door blanke kolonisten tijdens hun grote sprong westwaarts. Wigwams en saloons maakten plaats voor moderne metropolen met glimmende wolkenkrabbers. Vulkanische landschappen op Hawaï en de geisers van Yellowstone Park. De fascinerende wildernis bleef bestaan, zorgvuldig beschermd in de vele Nationale Parken. Geniet van de ruimte en het gevarieerde landschap. Van de moerassen in Florida tot de Gletsjers van Alaska. Van de Grand Canyon tot de bergformaties in Canada.

Oceanië

Vulkanisch eilanden, omzoomd met parelwitte stranden in een azuurblauwe zee. Tropische bloemen in alle geuren en kleuren, en een gastvrije bevolking. Het paradijs in de Stille Oceaan herbergt een rijke natuur vol vreemde dieren- en plantensoorten. Vroeger bewoond door Polynesiėrs, Aboriginals en Maori’s, nu in de vaart der volkeren bestuurd door ‘Aussies’ en ‘Kiwi’s’. Australiė is nog steeds het immense, lege continent van droge woestijnen,

tropische oerwouden en kleurrijke koraal kusten. ‘Europa in het klein’ past perfect bij Nieuw Zeeland. Op geringe afstand van elkaar vindt u rokende vulkaanlandschappen, fjordenkusten, hooggebergte en gematigde regenwouden

Afrika

Wild, ongerept en avontuurlijk! Reizen in Afrika en het Midden-Oosten blijft een boeiende ervaring.Tropische regenwouden, kleurrijke zandwoestijnen, uitgestrekte savannes en besneeuwde bergtoppen. Het is de leefwereld van grote aantallen rondtrekkende wilde dieren. Reizen op het Afrikaanse continent: comfortabel waar het kan, primitief waar het moet, avontuurlijk en in kleine groepen. Wie zegt dat er na Livingstone en consorten in Afrika niets meer te ontdekken valt?

Midden Oosten

Het Midden-Oosten is een gebied dat meer en meer in de toeristische belangstelling komt te staan. En terecht. Het heeft een zeer rijke geschiedenis waarvan nog vele overblijfselen zichtbaar zijn. Deze bevinden zich vaak nog in zeer goede staat. Daarnaast biedt het Midden-Oosten u een fascinerend landschap, variėrend van de prachtige Canyons in Jordanië en de uitgestrekte vlaktes waarin oude koningssteden tevoorschijn komen in Marokko. Tot slot noemen wij de overweldigende gastvrijheid van de bevolking en de befaamde keukens van met name Libanon, Jordanië, Marokko en Egypte.

Europa

De oude wereld, bakermat van indrukwekkende en eeuwenoude culturen. Grieken, Romeinen, Byzantijnen, Noormannen, Moren lieten hun sporen achter in de vorm van talloze cultuurmonumenten. De natuur is eveneens zeer gevarieerd: de landschappen van de noordelijke wildernisgebieden van Scandinaviė, Kasteel Streken in West Europa en mediterrane cultuurlandschappen van Italiė en Griekenland.