Vakantie Malediven

Ooit in mijn leven wil ik op vakantie naar de Malediven. Dit
aards paradijs zorgt gegarandeerd voor een totaal relax gevoel en je kunt je
heerlijk afzonderen van de rest van de wereld. Boekje erbij, voetjes in de
turkooisblauwe zee en afkoelen met een verrukkelijke cocktail. Naast loungen in
één van de vele strandtenten, kun je tijdens je vakantie op de Malediven leuke
activiteiten ondernemen.

Dineer tussen de kleurrijke vissen op de Malediven

In het restaurant Ithaa op het eiland Rasdhoo kun je onderwater genieten van een heerlijk diner. Het restaurant bevindt zich 5 meter onderwater en uiteraard kun je hier een vers bereid visje eten. Door het glazen plafond kun je de mooiste en meest bijzondere vissen aanschouwen. Écht een unieke ervaring!

Het haaienpark van de Malediven

Met diverse duikscholen op de Malediven is het mogelijk om te duiken of snorkelen met walvishaaien. De walvishaai is ongevaarlijk voor de mens en kan wel 16 meter worden. Ook is het tijdens zo’n haaien-duik-dagtocht mogelijk om dolfijnen te zien. Naast het feit dat het me super spectaculair lijkt om te zwemmen met haaien, hebben de Malediven een prachtig rif en zeer veel gekleurde tropische vissen. 

Slapen bij de locals

Sinds kort is het mogelijk om in een guesthouse te slapen op de Malediven. Zo hoef je niet meteen je bankrekening te plunderen als je wilt genieten van dit fijne paradijsje. Naar verwachting worden er in de toekomst nog meer guesthouses bijgebouwd en worden de Malediven toegankelijker voor de low-budget travelers! Hell yeah!

Leave a Reply

Your email address will not be published.