Verreweg de beste manier om dranken te serveren is in een glas. Glazen zijn daarom een must-have voor elke horeca onderneming en de kwaliteit is van uitermate hoog belang. De stijl van de glazen verschilt per drank waarvoor zij bedoeld zijn en een groothandel heeft voor elke gelegenheid een passend ontwerp en soort glaswerk beschikbaar. Voor de ervaring van uw gasten is het belangrijk dat het juiste glaswerk ten alle tijden beschikbaar is, daarom is het van belang om een goede voorraad te halen maar ook om een bedrijf te vinden dat glaswerk levert per stuk en niet alleen per partij. Het zou zonde zijn om 1 champagne glas tekort te komen.

Top ervaring voor elke gast

Bij een groothandels zoals HCA leveren ze glazen voor specifieke soorten drank, of dat nou alcoholische of non-alcoholische dranken zijn. Vooral bij alcoholische dranken zijn gasten er attent op dat het juiste glaswerk gebruikt wordt voor het drankje die ze besteld hebben, daarom zijn er dus brede assortimenten glazen voor alcoholische dranken. Non-alcoholische drinkers zijn hier minder attent op maar dat betekent niet dat u dat niet hoeft te zijn. Voor een professionele uitstraling is het van belang om de juiste glazen te serveren, dus ook voor non-alcoholisch zijn er heel veel opties.

De aantrekkingskracht van glas

Wanneer u achter de bar van die mooie glazen ziet staan voelt u meteen die aantrekkingskracht om te weten wat voor drankje daar in geserveerd zal worden, of ben ik de enige? Wanneer gasten weten dat hun drinken altijd in een passend glas geserveerd worden en wanneer die glazen ook altijd mooi schoon en glanzen zijn zullen ze vaker en meer drinken bestellen. Investeren in uw glaswerk zal ervoor zorgen dat u dus meer drinken gaat verkopen. Glaswerk doet echt wonderen voor de uitstraling achter de bar en aan de tafels.