Ben jij op zoek naar een andere fiets, dan zijn er vaak een aantal keuzes die je hebt. Je kunt kiezen voor een ‘normale’ fiets of je kiest voor een e-bike. De uiteindelijke keuze die jij maakt is vaak afhankelijk van een aantal factoren. Welke dit zijn en waarom jij zou moeten kiezen voor een e-bike, dat vertellen we je in onderstaande artikel. Dus wanneer jij al een tijdje op zoek bent naar een nieuwe of tweedehands fiets, maar de twijfel zit in het feit of je gaat voor een e-bike of niet, dan is het goed om onderstaande tips eens goed door te lezen. We zijn er namelijk van overtuigd, dat jij na het lezen van onderstaande tips ineens een hele andere kijkt hebt op het geheel.

Sneller op locatie

Met een e-bike ben je natuurlijk een stuk sneller op locatie dan met een normale fiets. Een gemiddelde e-bike kan namelijk snelheden halen tot wel 30 kilometer per uur. Het grote voordeel hiervan, is dat je geen helm op hoeft en zo dus ook in je zakelijke outfit naar kantoor kunt. Wanneer je deze zelfde afstand met de auto aflegt, dan is de kans vrij groot, dat vooral wanneer je tijdens de spits moet rijden je er een stuk langer over doet. Het is dus zeker een overweging waard om eens te onderzoeken wat de afstand van je huis naar je werk per auto is en met de fiets

Voordeliger

Met de fiets is natuurlijk een stuk voordeliger dan wanneer je met de auto gaat. Vooral met de huidige benzineprijzen, zit waarschijnlijk niemand erom te springen om met de auto naar het werk te gaan. Helaas ontkom je er jammer genoeg niet altijd aan, maar wanneer je de mogelijkheid hebt om met de fiets te gaan, dan is dit zeker aan te raden. Wil jij ook direct je kinderen naar school brengen, dan is het wellicht leuk eens te kijken naar een prachtig aanbod urban arrow bakfietsen die bij het zwarte fietsenplan staan. Een prachtig aanbod urban arrow bakfietsen vind je immers niet altijd overal!

Goed voor de gezondheid

Een normale fiets is natuurlijk een stuk beter voor de gezondheid dan wanneer je op een e-bike stapt. Toch zal je merken, dat wanneer je in plaats van de auto je e-bike pakt, je een stuk fitter op je werk aankomt. Alleen al door de frisse lucht die je gedurende je ritje binnenkrijgt zal al een wereld van verschil maken. Wil je naast een e-bike voor jezelf ook een mooie bakfiets voor je vrouw en kinderen om mee naar school te gaan. Dan vind je zowel in de winkel als online een prachtig aanbod urban arrow bakfietsen. Zeker de moeite waard om eens naar te kijken.