Eindelijk is de vakantie weer aangebroken en kun je weer lekker op vakantie gaan. Lekker weer aan het strand of zwembad liggen in het hotel en bijbruinen. Die witte winter kleur kan er weer lekker vanaf. Ga jij dan ook alleen in de zomer op vakantie of ga je tussendoor ook wel eens een midweekje of weekendje weg omdat jij bijvoorbeeld een caravan hebt en het dan dus gewoon super makkelijk is.

Voordeel van een caravan

Lekker met de caravan op vakantie. Soms lijkt er geen eind aan de reis te komen omdat je natuurlijk met een caravan achter je auto niet zo hard mag rijden. Wel ideaal als je lang achter het stuur zit en je wilt tussendoor even slapen, kan je zo in de caravan gaan liggen. Wanneer je eenmaal dan op plek van bestemming aangekomen bent, heeft een caravan eigenlijk alleen maar voordelen. Je zet het neer op de goede plek, zorgt natuurlijk dat hij even waterpas staat en de pootjes ook uitgedraaid zijn, en daarna zet je de voortent eraan, of niet, en kan je lekker gaan genieten. Het grootste voordeel is denk ik toch wel dat je een eigen wc hebt en een normaal bed om in te slapen. Niemand is er namelijk echt fan van om de camping over te rennen met een wc rol, maar ook het slapen in een tent op de grond is niks. ‘s Ochtends opstaan met pijn in je rug? Heb je bij een caravan geen last meer van, tenzij je natuurlijk slaapt in een of andere rare houding.

Matras in je caravan

Zonder matras kun je bijna niet slapen, tenzij je in een tent op een luchtbed of matje ligt. Toch is het voor in je caravan wel makkelijk om een matras te hebben om op te slapen. Bij Seminautic kun je terecht voor een caravan matras, maar ook voor matrassen op je boot of camper, enz… Een matras speciaal gemaakt op maat is best wel handig. In een caravan is het vaak dan ook al wat krap en zit je er dus niet op te wachten om zo’n achterlijk groot matras te hebben die je overdag eruit moet halen omdat je je kont anders niet kan keren. Daarom maakt Seminautic speciaal voor jou, matrassen op maat voor in je caravan.