In het begin van het jaar gaan veel mensen op zoek naar een leuke vakantiebestemming voor komende zomer. Zowel binnen als buiten Europa zijn er veel leuke bestemmingen te vinden waar je heerlijk kunt genieten van een zonnige vakantie. Wij zetten de leukste bestemmingen voor je op een rij. Welke vakantiebestemming spreekt jou het meest aan?

Curacao

Curacao is een eiland dat net boven het continent Zuid-Amerika hoort, maar veel Nederlandse invloeden heeft. Op het eiland wordt veel Nederlands gesproken en het is een heerlijk eiland om vakantie te vieren. Een vlucht naar Curacao duurt ongeveer 10 uur, maar daar krijg je wel een hele fijne vakantie voor terug. Prachtige stranden, leuke dorpjes en veel gezelligheid in de hoofdstad Curacao. Een vakantie op dit heerlijke eiland zul je niet snel vergeten.

Canarische eilanden

De Canarische eilanden is een eilandengroep die bij Spanje hoort. Het ligt echter ten westen van Marokko en bestaat onder andere uit de eilanden Gran Canaria, Tenerife en Lanzarote. Groot voordeel aan deze bestemming is dat het hier een groot deel van het jaar heerlijk weer is. Op de Canarische eilanden zijn toeristen meer dan welkom om te genieten van de prachtige stranden en leuke badplaatsen. Er zijn veel hotels, resorts en vakantieparken op de Canarische eilanden, dus er is voor ieder wat wils.

Dubai

De prachtige bestemming Dubai wordt de laatste jaren steeds populairder als het gaat om zonvakanties. Het weer is hier het hele jaar door erg lekker, en je kunt hier bovendien een onvergetelijke vakantie gaan vieren. Veel mooie bezienswaardigheden, een prachtige stad om te bekijken, voldoende mooie hotels en veel te beleven. Wat dacht je van de Burj Khalifa, de hoogste toren ter wereld? In Dubai kan alles. Of je nu wil genieten aan het strand, een avontuurlijke safari in de woestijn wil doen of op 400 meter hoogte van het uitzicht genieten, hier kan het.