Camping de Vijverhof

Op het moment dat je van plan bent om een verblijf te boeken op een camping spreekt het voor zich dat je, je graag bewust zal willen zijn van de activiteiten die daarop worden georganiseerd. Dat is niet alleen belangrijk voor jou als volwassene, maar ook voor de kinderen. Aan welke activiteiten kan je bijvoorbeeld deelnemen in openlucht en wat wanneer het weer niet helemaal meezit en de regen met bakken uit de lucht valt? Indien je ervoor hebt gekozen om een verblijf te boeken op de populaire Camping de Vijverhof zal je kunnen vaststellen dat je, je werkelijk op geen enkel moment hoeft te vervelen. Wat je precies allemaal op vlak van activiteiten kan verwachten? Dat kom je te weten op deze pagina!

De aanwezige recreatieruimte van Camping de Vijverhof 

In eerste instantie zal je tijdens je verblijf kunnen opmerken dat Camping de Vijverhof beschikt over een royale binnenruimte. Hier kun je heel wat spel- en thema mogelijkheden aantreffen. Niet alleen zijn er hier verschillende gezelschapsspelletjes terug te vinden, wat bovendien ook te denken van bijvoorbeeld een tafeltennistafel en een pooltafel en een voetbaltafel? Ook een leeshoek om gezellig een boek te kunnen lezen is hier voorhanden. Eveneens interessant om te weten is dat je in deze “De Herberg” over de mogelijkheid beschikt om heel wat interessante informatie te ontdekken over de omgeving waarin deze bijzonder uitnodigende camping zich bevindt. 

Tijdens een bezoek aan De Herberg op Camping de Vijverhof kan je niet alleen informatie inwinnen over de musea die in de buurt zijn terug te vinden, daarnaast tref je hier ook brochures aan met informatie over de nabijgelegen kinderboerderij, de speeltuinen, welke uitstapjes je kan maken, etc. Sinds jaar en dag staat deze camping er bovendien ook om bekend heel wat fervente fietsers aan te trekken. Dat is zonder twijfel het gevolg van de fietsroutes met en zonder fietsknooppunten die in de buurt teruggevonden kunnen worden. Ben jij dus met iemand die ervan houdt om er lekker op uit te trekken met de fiets? Ook in dat geval is het de moeite waard om een verblijf op deze camping te overwegen.

Heel wat leuke animatie in het hoogseizoen 

Verblijf je tijdens het hoogseizoen op Camping de Vijverhof? In dat geval zal je kunnen ontdekken dat er regelmatig enkele zeer interessante activiteiten worden gehouden. Het gaat hierbij natuurlijk in het bijzonder om activiteiten voor kinderen, maar ook volwassenen hoeven zich zeker geen moment te vervelen. In eerste instantie kunnen de kleinsten tijdens het hoogseizoen op deze camping naar hartenlust knutselen, spelletjes spelen en deelnemen aan een spannende zeskamp. Ben jij een sportieve vakantieganger? Ook dan biedt deze camping je heel wat interessante activiteiten aan. Zo kan je er niet alleen volleyballen of voetballen, maar ook tafeltennissen en jeu de boules spelen. Zou je graag deel willen nemen aan een heuse huifkartocht of wil je deelnemen aan een spannende dropping? Ook dit zijn activiteiten die tijdens het hoogseizoen worden aangeboden op Camping de Vijverhof. Ongeacht de voorkeur waar je op vlak van activiteiten over beschikt, je kan bij deze camping duidelijk een keuze maken uit een groot aanbod aan mogelijkheden.