Zo achter het bureau vandaan in de auto op en vakantie is niet echt een relaxte start van de vakantie. Het reizen kan comfortabeler met de trein, met het bijkomende voordeel dat je uitgerust op je bestemming aankomt. Met de hoge brandstofprijzen en de opkomende kilometerheffingen is het steeds interessanter om met de trein op pad te gaan. Daarnaast is reizen per trein een stuk milieuvriendelijker dan met de auto. Eenmaal op de plaats van bestemming aangekomen is het prettig om niet te hoeven nadenken over het op een veilige plek parkeren van de auto.

Lekker weg in de trein

Goedkope treinkaartjes dragen natuurlijk bij aan goed vakantiegevoel. Met een lekkere korting op relaxed op reis gaan zorgt ervoor dat er geld overblijft om andere leuke dingen van te doen. Met een shuttlebus, taxi of openbaar vervoer is het altijd mogelijk om vanaf de treinstations op het vakantieadres aan te komen. Files met de bijkomende ergernissen zijn verleden tijd geworden wanneer er met de trein wordt gereisd. Ook wordt de CO2-uitstoot verminderd als men de auto lekker thuis laat. Dus er zijn genoeg redenen om op zoek te gaan naar een mooie aanbieding.

Een mooi netwerk van rails

In Duitsland zijn er heel wat pretparken te bezoeken waaronder Wunderland in Kalkar. Het leuke familiepark is uitstekend te bereiken met de trein. Met Wunderland Kalkar korting op reis gaan is pas echt ontspannen. De treinreis verloopt snel en binnen een paar uur is men op locatie. De vele attracties en verschillende restaurants maken de vakantie helemaal compleet evenals de mooie omgeving en de vriendelijke mensen. Niet alleen het pretpark is interessant, maar ook valt er in en rondom Kalkar genoeg te ontdekken.

Voldaan en ontspannen weer thuis

Zowel de heenreis als de terugreis zijn ideaal om met de trein te doen. Tijdens de terugreis kan er volop worden nagepraat over alle belevenissen. Ook is het mogelijk om bij te komen van alle indrukken en vermoeienissen. De trein is een zeer geschikte plek om even in slaap te kunnen vallen. Vermoeid van de actieve vakantie de trein instappen is ideaal. Kortingen zijn online te vinden voor een perfect uitstapje.